Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

DIGITAL SKILLS FOR EVERYONE -PROJECT

This is a project funded by the Ministry of education and culture to organize training and counseling  to a diverse use of information technology in both Finnish and English language.

DIGITAITOJA KAIKILLE –HANKE

Lisätty 24.08.2016

Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke järjestää koulutusta ja neuvontaa tietotekniikan monipuolisesta käytöstä suomeksi ja englanniksi. Toiminta pyritään aloittamaan lokakuussa 2016 ja se päättyy marraskuussa 2017.

Hankkeen kohderyhmää ovat henkilöt, joiden on vaikea päästä osallistumaan muihin koulutuksiin, kuten maahanmuuttajanuoret, turvapaikanhakijaperheet, kotiäidit ja sekä suomalaiset että maahanmuuttajaseniorit.

Hanke järjestää suomeksi ja englanniksi koulutuksia, jotka nopeasti ja tehokkaasti auttavat osallistumaan digitaaliseen asiointiin ja palveluihin. Koulutusten lisäksi on mahdollisuus neuvontaan ja ohjaukseen netin välityksellä. Digimaailman haltuunotto kasvattaa osallisuutta ja voimaannuttaa osallistujia sekä parantaa maahanmuuttajien integroitumista.

Koulutukset ovat maksuttomia, niiden kesto on 3h, ja niihin ilmoittaudutaan näillä sivuilla (linkki aukeaa myöhemmin). Osa koulutuksista on yhteisiä perheille, tai äideille ja lapsille. Koulutuksia pidetään päivällä ja illalla. Koulutustilaisuuksia tukee verkkoympäristö, josta löytyy materiaalia, jossa voi keskustella ja jossa voi esittää aiheisiin liittyviä kysymyksiä.

Koulutusten aikataulu ilmestyy syyskuun lopulla.