Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

SUOMEN KIELEN YLEISEEN KIELITUTKINTOON VALMENTAVA KOULUTUS KESKITASOLLE

Lisätty 11.04.2016

Kurssi on tarkoitettu maahanmuuttajille, joiden tavoitteena on osallistua suomen kielen keskitason yki-kokeeseen elokuussa 2016. Kurssille voi osallistua myös, vaikka ei olisi menossa testiin. Osallistujilla täytyy kurssin alussa olla vähintään kielitaitotaso A 2.1. Kurssin päämääränä on nostaa osallistujien kielitaito tasolle 3-4 (B1-B2).

Kurssin aikana harjoitellaan kaikkia yki-kokeen osa-alueita: puhumista, puheen ymmärtämistä, kirjoittamista ja tekstin ymmärtämistä. Lisäksi harjoitellaan kielioppia (monikkomuotoja, verbien aikamuotoja, passiivia ym.) ja opetellaan sanastoa.

Kurssin suorittaminen edellyttää säännöllistä osallistumista lähiopetukseen sekä verkkotehtävien tekemistä. Osallistujilla pitää olla käytössään tietokone ja internet-yhteys. Kurssilla käytetään opettajan antamaa oppimateriaalia. HUOM! Kurssi etenee nopeasti ja kotitehtäviä on runsaasti!

Kurssin laajuus: yhteensä 48 tuntia lähiopetusta ja saman verran itsenäistä opiskelua kotona, yhteensä 96 tuntia.

Koulutuspaikka on Helsingin keskustan alueella, ja se ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.

Kurssin hinta on 220 €, ja se laskutetaan.

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssin voi peruuttaa vain sairauden takia (lääkärintodistus!). Jos keskeytät kurssin, maksua ei palauteta.