Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Cooperative training and counseling

Our expertise lies in the field of languages, culture and information technology (IT). We also have a long experience in career counseling. Our work with seniors has mostly focused on digital skills. We also have experience with other target groups.

We all have a background in teaching at the University, therefore, all of us have strong pedagogical qualification. Our network consists of various organisations from universities to small associations.

 Photo by: Nabil Ashrat

Osuuskunta Opetus ja ohjaus

Erityisosaamisemme kuuluu kielten, kulttuurien ja tietotekniikan piiriin. Kouluttamisen ohella olemme erikoistuneet opiskelijoiden ohjaukseen, josta meillä on niin ikään rautainen kokemus; maahanmuuttajien kohdalla tämä tarkoittaa opinto-, ura- ja työelämäohjausta.

Yliopistollisesta taustastamme johtuen olemme erityisosaajia varsinkin  (korkea)koulutettujen maahanmuuttajien koulutuksessa, mutta meillä on sen lisäksi runsaasti kokemusta myös monista muista kohderyhmistä. Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Opetushallituksen rahoittamia hankkeita olemme toteuttaneet vuodesta 2000 yhteensä useita kymmeniä. Jokaisella meistä on työkokemusta yliopiston lisäksi myös vapaan sivistystyön oppilaitoksista. Olemme olleet mukana toteuttamassa myös useita EU:n tukemia, mm. digitaalisten taitojen opetukseen liittyviä kansainvälisiä hankkeita.

Meillä kaikilla on laaja-alainen pedagoginen pätevyys. Tunnemme hyvin opetusalan toimintakentän ja verkostoomme kuuluu monenlaisia toimijoita suurista oppilaitoksista pieniin yhdistyksiin.