Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Photo:by: Nordisk Råd og Nordisk Ministerrå

HENKILÖKUNTA

Johanna Heimonen on FM, suomen kielen opettaja ja projektiosaaja. Pitkä kokemus erilaisista koulutus- ja kehittämishankkeista Helsingin yliopistosta interkulttuurisiin teemoihin liittyen. Suomen kielen taitotasojen arviointi, kielen ja kulttuurin opettaminen sekä Suomeen muuttaneiden alkukartoitus ja eteenpäin ohjaaminen ovat osaamisen ytimessä. Verkkokoulutuksia ja digitaalista suomen kielen opetusta jo useiden vuosien ajan. 

 

 

 

Cecil Issakainen on koulutukseltaan rakennusinsinööri ja datanomi. Hänellä on yli kymmenen vuoden työkokemus Helsingin yliopistosta, jossa hän on ollut TVT-kouluttajana mm. yli 50:ssä maahanmuuttajille suunnatussa koulutushankkeessa sekä lisäksi useissa EU-rahoitteisissa seniorien tietotekniikkaprojekteissa. Kansainväliset hankkeet onnistuvat hyvin, sillä englanti on ollut aikanaan hänen koulukielensä.

 

 

 

Irene Wichmann on koulutukseltaan filosofian tohtori ja on toiminut suomen kielen opettajana mm. kolmessa eri yliopistossa sekä monissa kansalaisopistoissa. Kokemusta myös pakolaisten opetuksesta. Hän on työskennellyt pitkään Helsingin yliopistossa ja kouluttanut useissa kymmenissä maahanmuuttajille suunnatuissa koulutuksissa. Irene on myös kehittänyt suomen ja unkarin kielen verkkokoulutuksia.

 

 Tarpeen mukaan käytämme kouluttajina verkostomme muita asiantuntijoita.