Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudenkohtaaminen opettajan työssä, 3 op

Lisätty 25.05.2023

Koulutus on toteutettu 4.10.2021 – 14.1.2022, ja keväällä käynnistyy toinen toteutus. Hakuaika on 10.1. – 16.3. Tutustu koulutukseen ja hae mukaan! 

Mitä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudella tarkoitetaan? Miksi moninaisuuteen liittyvät kysymykset ovat tärkeitä huomioida koulussa? Miten moninaisuutta voi huomioida opetuksessa ja muissa tilanteissa? Miten vahvistetaan turvallisuuden tunnetta koulussa?

Koulutuksessa haetaan vastauksia näihin kysymyksiin asiantuntijaluentojen, harjoitusten ja omien kehittämistehtävien avulla. 

Koulutus on maksutonta Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstökoulutusta.

Kouluttajat

Terapiatalo Quu, www.terapiataloquu.fi
Laura Blomqvist, psykologi (PsM) ja psykoterapeutti
Mari Korpela, psykologi (PsM) ja psykoterapeutti (valmistuminen 2023)

Osallistujien kommentteja aiemmista koulutuksista:

  • ”Koulutus jäi hyvin vahvasti mieleen ja pidin siitä kovasti. Taitavasti rakennettu, ja sisältö erittäin tärkeää. Puhujat olivat oikein asiantuntevia ja sopivan lämpimiä. Kiitos!”
  • ”Hyvä koulutus! Aihepiiri on tärkeää nostaa puheenaiheeksi sopivin väliajoin. Terminologia ja ehkä lainsäädäntökin sekä käytännöt varmastikin muuttuvat ajan myötä.”
  • ”Uutta tietoa, jätti paljon miettimään asioita, motivoi pohdiskelemaan lisää."
  • ”Parasta oli käytännönläheisyys, konkreettiset vinkit, selkeät materiaalit ja puhuttelevat esimerkit yhdistettynä tutkittuun tietoon.”